Garantie

Garantie

REBEL ALEXA JEWELRY oferă certificate de garanție pentru fiecare produs achiziționat din magazinul nostru online, acesta reprezentând dovada achiziționării de bijuterii de o calitate superioară.

REBEL ALEXA JEWELRY garantează pentru calitatea produselor sale.

Pe baza acestui certificat, beneficiați de o perioada de garanție de 24 luni de la data achiziției, pentru defecte majore de producție. Trebuie considerat totusi ca produsele noastre sunt realizate manual, neavand perfectiunea bijuteriilor facute in serie, dar tocmai de aceasta este dat farmecul lor.

În perioada de garanție, precum și în afara acesteia, REBEL ALEXA JEWELRY nu își asumă responsabilitatea pentru problemele ce pot apărea din cauza factorilor de natură mecanică, contactului cu suprafețe dure, a nerespectării instrucțiunilor de utilizare și nici pentru reparațiile executate în alt loc decât cel de unde a fost achiziționat obiectul.

Trebuie știut faptul că argintul este un metal moale, în consecință dacă ajunge în contact cu suprafețe dure se poate zgâria ușor și pierde din strălucire.

Pentru a vă bucura cât mai mult de strălucirea bijuteriilor achiziționate, vă rugăm să respectați recomandările noastre:

Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să strălucească mult timp de acum înainte, evitați purtarea lor în timp ce practicați diverse sporturi sau activități casnice;
Evitați contactul bijuteriilor cu substanțe abrazive sau chimice ori la temperaturi mari;
Nu încercați să curățați singuri bijuteriile și pietrele folosind diverse substanțe: undefined
Recomandăm scoaterea bijuteriilor cu pietre în timpul somnului, ele putându-se agăța sau deforma.

Vă mulțumim că ați ales calitatea și designul garantat și semnat REBEL ALEXA JEWELRY.