Transport si retururi

TRANSPORT

Pentru toate produselor noastre, transportul este asigurat prin curierat rapid.

CUM RETURNEZI ?

1. CONTACTEAZA-NE

Trimite un email la adresa noastra contact@ios.ro unde mentionezi numarul comenzii ce urmeaza a fi returnata, sau suna la numarul de telefon 0741 632 872, in maxim 14 de zile de la primirea comenzii. In email trebuie neaparat mentionat numarul comenzii, factura emisa de noi si contul bancar in care trebuie inapoiati banii, daca este cazul.

2. PREGĂTIRE COLET

Produsele trebuie să fie returnate impreuna cu factura emisa de www.ios.ro, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Coletul trebuie trimis la urmatoarea adresa de retur:

Rebel Alexa Jewelry, in atentia lui Pop Alexandra
Str. Principala nr. 515,
Localitatea Barsana,
Judetul Maramures.
Telefon destinatar: 0741 632 872

3. PREDARE CURIER

Cheama un curier si preda acestuia coletul ambalat corespunzator.

CE TREBUIE SA STII !

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 0741 632 872, sau sa ne scrii un e-mail la adresa contact@ios.ro , pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

In situatia in care produsul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau, nu ti se potriveste, sau nu esti multumit de calitatea acestuia, sau doresti sa il schimbi cu alt produs, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor.

Cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului. Pentru schimb, costul transportului tur/retur va fi platit de consumator. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, www.ios.ro va fi exonerat de orice de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari. Deoarece transportul returului se face pe cheltuiala clientului, poti alege orice curier doresti, singura conditie este livrarea la adresa de retur mentionata mai sus. Nu ridicam retururile din alte locatii (de exemplu oficii postale) si de aceea iti recomandam sa nu trimiti cu Posta Romana sau cu alte servicii de curierat care nu livreaza la adresa.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produsul returnat online trebuie sa fie in stare perfecta, asa cum l-ai primit, nepurtat, insotit de factura emisa de www.ios.ro.

Daca returul se realizeaza cu respectarea conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retur din partea clientului.

Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul Rebel Alexa Jewelry. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara factura emisa de www.ios.ro, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului. Nu putem accepta pentru retur produse care au fost purtate, modificate sau deteriorate.

Rambursarea contravalorii produselor se face prin virament bancar in contul mentionat de catre client la adresa de email mentionata mai sus - contact@ios.ro.

In momentul in care clientul decide sa returneze un produs acesta trebui sa informeze in scris www.ios.ro la adresa de email contact@ios.ro, despre toate datele specifice returului. Coletele care vor sosi cu plata ramburs nu vor fi acceptate.